## NORTHVILLE HIGH SCHOOL Semester 1 (2015-16) FINAL EXAM SCHEDULE

\*Monday, January 25 is a "regular" A-Day

## TUESDAY January 26

2A Final Exam	7:20 - 8:50 (90 minutes)
1B Class	8:56 - 9:59 (63 minutes)
2B Class	10:05 - 11:08 (63 minutes)
Lunch	11:08 - 12:08 (60 minutes)
	*Like C-day Lunch;
	with NO Seminar Report Time
	with ivo seminal keport line
	*Teacher last names <b>L to Z</b> eat lunch
	from 11:08 to 11:43; Classrooms open
	from 11:44 to 12:08
	*Teacher last names A to K eat lunch
	from 11:33 to 12:08; Classrooms open
	from 11:08 to 11:32
3B Class	12:08 - 1:11 (63 minutes)
4B Class	1:17 - 2:20 (63 minutes)

<u>WEDNESDAY</u>	January 27
1B Exam	7:20 - 8:50
2B Exam	8:57 – 10:27
<u>THURSDAY</u>	January 28
3A Exam	7:20 - 8:50
3B Exam	8:57 – 10:27
<u>FRIDAY</u>	January 29
4A Exam	7:20 - 8:50
4B Exam	8:57 – 10:27